EINDEJAARS SONGFERENCE 2017

The Originals spelen alles, maar dan ook echt álles. Op verzoek! Noem een artiest, een genre – of vraag direct je lievelingsliedje aan – en de vijf alleskunners zetten het onherroepelijk in. Met hun onovertroffen interactieve show verovert de band al jarenlang ieders muzikale hart op festivals, feesten en radio. En vanaf nu dus gelukkig ook de Nederlandse theaters.

In hun Eindejaars Songference 2017 blikken The Originals muzikaal terug op het afgelopen jaar. Want in elke gebeurtenis zit muziek. Er past een lied bij belangrijke nieuwsfeiten, mooie sportmomenten en natuurlijk bij jouw persoonlijke hoogtepunten! Aan de hand van anekdotes, korte gesprekken en muzikale dilemma’s bepaalt de zaal wat de band gaat spelen. Iedere show is dus nét even anders.

The Originals staan niet voor niets al jaren te boek als de meest muzikale en interactieve live-act van Nederland. Ze spelen dan ook op plekken als De Vrienden Van Amstel Live, 538Live XXL, Strandfestival ZAND, De Nijmeegse Vierdaagse, Stöppelhaene en het NOC/NSF Sportgala. Bovendien hebben de heren met “Vraag’m’Aandag” een maandelijkse showcase in De Coen & Sander Show, live op Radio 538.

Onder regie van theatermaker/regisseur Bavo Galama brengen de heren dit najaar hun verbluffende muzikaliteit naar het theater, naar een idee van Ingmar Looten. The Originals zijn Axel Lindelauf, Erik Vorstenbosch, Hans Vorstenbosch, Lars van Starrenburg en William van Rutte. De vijf multi-instrumentalisten hebben naast The Originals hun sporen al ruimschoots verdiend in acts als De Coronas, Volumia!, Ed Struijlaart, Crazy Pianos, VanVelzen en Rigby.

Tel daar ook nog hun aanstekelijke enthousiasme, eigenzinnige humor, opvallende visuals, de nodige instrumentale acrobatiek en hun stralend roze pakken bij op, en je bent verzekerd van 100% interactief muzikaal spektakel! De Eindejaars Songference 2017 van The Originals is het meest muzikale en interactieve jaaroverzicht ooit! Check de speellijst, koop je tickets en maak samen met The Originals de soundtrack van het jaar! (foto: DEEK Fotografie)

Vul hier je e-mail in voor het allerleukste nieuws!